Weer winst voor Oliveo 1 !

Oliveo - HBSS

Oliveo 1 – HBBS 1 in de 2e klasse D voetbal in Pijnacker

Afgelopen weekend vond een spannende voetbalwedstrijd plaats tussen Oliveo 1 en HBBS 1 in de 2e klasse D competitie. Foto’s: https://www.icloud.com/sharedalbum/#B0NG2zomK0uVGi Langs de zijlijn waren er veel supporters, het herfstweer was aangenaam en met de overwinning doet Oliveo het goed in de bovenste regionen van deze competitie.
Video verslag: https://www.youtube.com/watch?v=Xd2SCn7EcPo

Om echt van de doelpunten in deze wedstrijd te genieten, moet je de video bekijken. Bijna elk doelpunt was buitengewoon tot ongelooflijk mooi! De twee goals van Gerald Lagrand in de eerste helft waren echt prachtig, wat een knal! HBBS maakte ook mooie doelpunten, hoewel sommige onnodig waren maar toch goed. En de matchwinner, het winnende doelpunt van Max Huurman, na een fraaie, niet buitenspel assist van Noah Boer, was een geweldige manier om deze wedstrijd te winnen!

Oliveo staat momenteel bovenaan in de 2e klasse D competitie, maar CION heeft een wedstrijd minder gespeeld, dus wie weet! In ieder geval hebben ze 10 punten behaald uit 4 wedstrijden en geen verlies geleden. Goed gedaan, heren.

Geef een reactie