Rabobank ClubSupport opbrengst € 1619,44

Beste Oliveo-leden,

We hebben fantastisch nieuws te delen! Dankzij jullie toewijding en de steun van de Rabobank, mogen we met trots aankondigen dat Oliveo een financiële impuls van €1.619,44 heeft ontvangen via de Rabo ClubSupport stemcampagne. Deze bijdrage zal worden ingezet voor het verduurzamen van onze accommodatie, waardoor we onze club nog duurzamer en aantrekkelijker kunnen maken.

De Kracht van Rabo ClubSupport

Rabo ClubSupport gaat echter verder dan alleen financiële steun. Het is een initiatief dat gericht is op het versterken van lokale clubs en verenigingen, zoals de onze. Wij geloven in het belang van gemeenschappen en zien onze club als een tweede thuis, een plek waar we samenkomen, groeien en onszelf kunnen zijn. Dankzij Rabobank’s kennis, netwerk en financiële ondersteuning kunnen we onze club verder ontwikkelen en bijdragen aan een bloeiende samenleving.

Hoe Rabo ClubSupport Onze Club Kan Helpen

Wil je meer weten over hoe Rabo ClubSupport onze club en de bredere gemeenschap kan ondersteunen? De Rabobank ambassadeurs Erben Wennemars, Amara van Elst en Chaimae Fadis leggen in de onderstaande video uit wat dit initiatief allemaal te bieden heeft:

Wij willen graag onze oprechte dank uitspreken aan alle leden die gestemd hebben en aan de Rabobank voor hun voortdurende steun. Samen kunnen we onze club sterker dan ooit maken.

Met sportieve groet,

Oliveo