Kampioenschap JO13-3: Een Strijd Tot De Laatste Minuut!

Het is met enorme trots dat we het kampioenschap van ons JO13-3 voetbalteam vieren! Wat een spannende fase en wat een afsluiter! 

In de laatste en beslissende wedstrijd tegen Berkel, was alles mogelijk. Met een overwinning zouden we op gelijke punten komen met TOGB en dankzij ons doelsaldo kampioen worden. Dankzij deze mogelijkheid kregen we de kans om op ons hoofdveld te spelen, waar een gepassioneerd publiek de jongens aanmoedigde.

De spanning was direct voelbaar. Binnen 5 minuten kregen we een tegenslag toen Berkel een strafschop benutte. Maar onze jongens lieten zich niet kisten. 12 minuten later zorgde Lucas met een strafschop voor de gelijkmaker: 1-1. Na de rust nam Berkel de leiding, maar onze  conditietraining betaalden zich uit; Berkel kreeg het moeilijk. Brandon maakte 12 minuten voor tijd de gelijkmaker met een prachtig schot vanuit de linker hoek van de zestien en David benutte handig een fout van de Berkel-keeper om de beslissende 3-2 te maken.

De vreugde-explosie die volgde, was geweldig! De jongens hebben dit kampioenschap meer dan verdiend. Hun toewijding, harde werk en inzet hebben ons dit seizoen gebracht waar we nu staan. En wat een manier om het af te sluiten! 

We willen iedereen bedanken die dit seizoen mogelijk heeft gemaakt en speciale dank aan alle supporters die ons in deze laatste wedstrijd hebben bijgestaan.

Gefeliciteerd JO13-3! Jullie zijn ware kampioenen! 🏆🎉

Trainers van JO13