Transfernieuws: Oliveanen keren terug op het oude nest

De TC van Oliveo kon eerder al met trots vermelden dat een groot aantal selectiespelers heeft besloten om volgend jaar de clubkleuren te verdedigen. Oliveo staat er ook om bekend dat het geen tot weinig spelers van buitenaf haalt. Dit gebeurt bij hoge uitzondering, maar als het oud Oliveanen zijn is het natuurlijk een ander verhaal. Met gepaste trots kunnen wij dan ook zeggen dat er 3 nieuwe impulsen komen!

In het kielzog van de nieuwe O23 trainer Ricardo van der Spek komt zijn zoon Niels weer bij Oliveo voetballen. Na enkele jaren rust, en een uitstapje naar HPSV, is het toch weer gaan kriebelen. Niels staat bekend als een speler die makkelijk scoort en zijn tegenstander op snelheid de baas is. Zijn debuut in het 1e heeft hij in 2016 al gemaakt in de uitwedstrijd bij Haastrecht onder oud trainer Martin de Mooij. Wellicht volgend jaar dus weer in de hoofdmacht!

Nog zo’n speler die bijna alle selectieteams heeft doorlopen keert terug op het oude nest. Stefan Liesting komt over van BVCB. De fysiek sterke speler speelde voornamelijk in het 2e elftal, maar op het niet misselijke niveau van res. Hoofdklasse. Na een proeftraining en goede gesprekken gaat de ambitieuze speler voor zijn kansen binnen de selectie.

Tot slot keert ook Jeffrey Paanakker terug op sportpark De Groene Wijdte. De technisch begaafde middenvelder keert terug van DHL. Hier was hij een onbetwiste basisspeler onder o.a. oud Oliveo trainer Rene Slegtenhorst. Met al 114 wedstrijden en 24 doelpunten voor Oliveo 1 haalt Oliveo hiermee kwaliteit en ervaring in huis.

Heren welkom terug! Wij hopen natuurlijk dat jullie je plekje weer snel gaan vinden (ook al twijfelen wij daar niet aan) en met plezier bij Oliveo gaan spelen. Samen op weg naar sportieve successen.