Oliveo 3 kampioen!

Ruim 2 weken lang zat het 3e in onzekerheid. Zelf deed het op de laatste speeldag wat het moest doen: winnen met grote cijfers zodat de druk bij Forum Sport kwam te liggen. De Voorburgers bezweken verassend genoeg op hun laatste speeldag. Donderdag 9 juni was het dan eindelijk zo ver. OLIVEO 3 is kampioen van de res. 4e klasse! En top prestatie van de mannen die slechts 1 keer verloren dit seizoen.

Het 3e speelt een ijzersterk seizoen waarbij overwinning na overwinning werd geboekt. Concurrent Forum Sport was de enige ploeg die de Oliveanen kon bijhouden. Een rechtstreeks duel vlak voor het einde zou de beslissing betekenen. Won OLIVEO dan was het sowieso kampioen. Jammer genoeg Forum Sport en kwam het in punten gelijk. Het doelsaldo was helaas beter waardoor een kampioenschap ver weg leek. Op de laatste speeldag won Oliveo echter ruim en ook Forum Sport boekte een goeie overwinning. De laatste wedstrijd tegen DWO 5 zou dus allesbeslissend worden.

Het in grote getalen aanwezige 3e was bij de wedstrijd en hoopte natuurlijk vurig op verliespunten. DWO kwam verassend op 1-0 waardoor Forum Sport er maar liefst 9(!) moest maken. Hier kwam het niet van en zo kon er al een klein feestje gevierd worden in het Zoetermeerse Westerpark. Dit werd nog dunnetjes overgedaan in de eigen OLIVEO kantine en uiteraard de Guyter.

Mannen van harte gefeliciteerd met dit kampioenschap! Dik en dik verdiend.