Oliveo selectie bulkt van het talent!

Eerder was al te lezen dat de oude garde de selectie trouw blijft in de jacht naar prijzen. Met alleen ervaring red je het natuurlijk niet. De beste voetbalteams hebben een combinatie van ervaren spelers met jong talent. En jong talent krijgt bij Oliveo de kans getuige het feit dat 11 spelers hun debuut dit seizoen hebben gemaakt. Een enkeling is niet meer uit de basis elf weg te denken en andere kloppen nadrukkelijk op de deur. Zaak dus voor de TC om deze nieuwe generatie vele jaren te behouden.

De TC is dan ook blij dat er 9 talenten, met in totaal 371 wedstrijden in het 1e, bij de selectie blijven. Ondanks dat andere clubs uit de regio aan deze talenten trekken, hebben de volgende spelers hun ja-woord gegeven: Bob, Gerald, Jesper, Lars, Laurens, Max, Nick, Noah en Stefan. Oliveo is trots op het weinige verloop bij Oliveo wat ook tevens de kracht is van deze mooie vereniging. Clubliefde: het bestaat zeker nog!

‘Transfer deadline day’ nadert ook met rasse schreden. Later hopen wij nog een grote groep spelers te presenteren die voor de selectie of JO-23 gaan uitkomen volgend seizoen. Houd de website in de gaten en blijf op de hoogte!