Oliveo slaat toe op ’transfer deadline day’

Vandaag 15 juni is de laatste dag voor voetballers om zich over te schrijven naar een andere vereniging. De TC van Oliveo is dan ook blij dat het nog een belangrijke slag heeft kunnen slaan. Wederom een kind van de club heeft besloten om weer thuis te komen. Zoals eerder vermeld maakt Oliveo hier graag een uitzondering voor.

In het kielzog van Jeffrey Paanakker komt ook Niels van Duinen terug van DHL. Na de overstap van Oliveo naar de zaterdag besloot Van Duinen, vanwege werk, op de zondag te blijven voetballen. In DHL vond hij toen een gezellige vereniging, spelend in het 1e elftal, waar hij kon doen wat een spits moet doen: scoren. Vanwege werkomstandigheden kwam het bij Oliveo tot 23 wedstrijden in de hoofdmacht. Hierdoor voetbalde hij voornamelijk in het 2e en pakte zo wel menig promotie en doelpuntje mee.

Met zijn ervaring en winnaarsmentaliteit een speler die de trainers graag toevoegen aan de jonge selectie. Zelf kan de spits niet wachten om weer te scoren in het blauw en wit. Niels, welkom terug!