OLIVEO naar finale Delftse Beloften-competitie

SEP - OLIVEO Delftse Beloften Competitie voetbal

1-5 overwinning tegen SEP voor plaatsing in de finale!

Voor het eerst in +30 jaar speelt het 16-23 team van OLIVEO een finale in de Delftse Beloften-competitie. Nu heeft OLIVEO zich niet altijd ingeschreven voor deze competitie, maar zeer zeker een mooie prestatie van wederom een unieke lichting Oliveanen.

Dinsdagavond 14 juni werd bij SEP afgetrapt voor de halve finale. Na 15 minuten scoorde Max Huurman met links op aangeven van Noah Boer de 0-1. Enkele minuten later wederom Max met de 0-2, nu met rechts. OLIVEO werd hierna iets slordiger in het spel, maar SEP kon niet echt gevaarlijk worden. Een moment van concentratieverlies zorgde er uiteindelijk voor dat SEP vlak voor rust de 1-2 kon scoren.

De eerste 10 minuten na rust drong SEP aan op de gelijkmaker, maar het was weer Max die nu op aangeven van Bob Ruigrok de 1-3 scoorde. Hierna werden er bij OLIVEO een aantal wissels doorgevoerd. De invallers gaven ook nog even hun visitekaartje af aan trainers van der Smit en Klarenbeek. De 1-4 werd kwam volledig tot stand door de invallers. Thomas Dilling stuurde Nigel Rijfkogel weg op rechts. Zijn voorzet werd door Jerick van der Eijk op de lat gekopt, Thomas Damen was het meest attent en schoot de afvallende bal binnen. Het slotakkoord was voor Nigel die door aanvoerder Lars Toussaint vrij voor de goal werd gezet, 1-5. 
Foto’shttps://daviddilling.smugmug.com/SEP-OLIVEO-Delftse-Beloften-Competitie-voetbal/
Video verslagSEP 16-23 – OLIVEO 16-23 halve finalewedstrijd in de Delftse Beloften Competitie!

https://www.youtube.com/watch?v=kOkiPHlMuek

OLIVEO speelde in de volgende opstelling: Kleijwegt, (Taal); Lagrand, van Venrooij, van Es, van Sloten; Termoshuizen, (Damen), Toussaint, Smits (Dilling); Ruigrok (Rijfkogel), Boer (van der Eijk), Huurman.

De andere halve finale wordt gespeeld tussen RKDEO en DHL op 21 juni. De datum voor de finale is op dit moment nog niet bekend. Uiteraard zullen we dit via de Oliveo social media kanalen laten weten.

SEP - OLIVEO Delftse Beloften Competitie voetbal
Willem van der Smit

Geef een reactie