Tim van Rheenen zes maal raak

OLIVEO 1 - Haagse Hout 1- Tim van Rheenen kopbal doelpunt

Zaterdag 30 april trad Oliveo in Den Haag aan tegen Haagse Hout. Toen de stofwolken waren opgetrokken op Sportcomplex Vlamenburg stond er een korfbal-achtige uitslag van 3-10 op het scorebord.

De blauw-witte zebra’s begonnen fel aan het duel en kwamen al na 6 minuten op voorsprong via Bob Ruigrok, die goed druk zette op de laatste man van Haagse Hout en alleen voor de keeper geen fout maakte. In een open wedstrijd waarbij beide ploegen veel druk vooruit gaven en veel 1-op-1 speelden over het hele veld, konden meer doelpunten niet uitblijven. Tim van Rheenen maakte 0-2, maar snel hierna kwam Haagse Hout terug tot 1-2. Nadat keeper Peter-Paul de Rotte een kopbal net voor de doellijn wist weg te halen, besliste Oliveo het duel in 5 minuten tijd. Niels Bentvelzen was tweemaal trefzeker waardoor Oliveo met een comfortabele 1-4 stand aan de thee ging.

Na rust veranderde er niet veel aan het spelbeeld. Oliveo bleef aanvallen en topscorer Van Rheenen maakte drie goals in slechts een paar minuten tijd waardoor het scorebord na een uur spelen 1-7 aangaf. Haagse Hout kwam via een penalty terug tot 2-7, waarna het duo Van Rheenen en Bentvelzen de stand naar 2-9 tilde. De Hagenaars gaven niet op en bleven ook vrolijk de aanval zoeken, wat resulteerde in een derde tegengoal voor De Rotte. Het slotakkoord was voor (wie anders dan) Van Rheenen die zijn zesde goal van de middag maakte en zo zorgde voor de eindstand van 3-10.
Al met al een vermakelijk duel in Den Haag waarbij het publiek de grote winnaar was.

Aanstaande zaterdag speelt Oliveo een thuiswedstrijd tegen HPSV, aanvang (let op!) 14.30 uur!