Pupil van den week

Zaterdag 7 mei speelt Oliveo weer een thuiswedstrijd in de jacht op de titel.
HPSV is deze keer de tegenstander en aanvang van de wedstrijd is 14:30uur.
Deze week is Daniël van Vugt, speler uit de O8-1 de pupil van de week en hij stelt zich hieronder voor.
Daniël is als zoveel jeugdspelers begonnen bij de Ukken.

Ik ben Daniël van Vugt en ik ben 7 jaar oud. Ik voetbal bij Oliveo in de JO8-1. Ik vind dat ik wel een heel goed schot heb, dus ik scoor het liefst met een ver afstandsschot. Maar mooie acties maken kan ik ook best wel goed. Ik sta vaak middenachter op het veld om mooie passes te geven. Maar ik wil het liefst voorin spelen, dan kan ik vaker scoren. Mijn favoriete speler is Cristiano Ronaldo. Hij maakt ook hele mooie acties en kan heel hard schieten. Ik wil later net zo goed worden als hij. Als ik scoor maak ik dan ook altijd een ‘siiuuuu’. Naast voetbal hou ik ook nog van Roblox en Minecraft spelen, maar als ik mag kiezen ga ik liever buiten voetballen.

De balsponsor voor deze wedstrijd is: BHV Nederland Opleidingen