De Delftse Beloftencompetitie van start!

OLIVEO Beloften - SEP Beloften

Ook dit seizoen neemt OLIVEO weer deel aan de Delftse Beloftencompetitie. Een competitie voor spelers in de leeftijd van 16 tot 23 jaar. Vorig seizoen haalden de beloften van OLIVEO nog de finale. Dinsdag 27 september was er een herhaling van de halve finale van het afgelopen seizoen tegen SEP. Tekst: Dick Kuijper

De bezoekers uit Delft kwamen al snel op 0-1. Doelman Taal had te weinig grip op het kletsnatte veld en een schot van afstand vloog in de goal. Hierna nam OLIVEO het heft in handen. Na een goede steekbal van Boer zorgde van Heeswijk voor de 1-1. Kort voor rust een prachtige aanval van OLIVEO-zijde, waarbij van Venrooij een mooi aangesneden dieptebal gaf op Boer, Boer vond de mee opgelopen Brouwer die in tweede instantie de bal tegen de touwen werkte. Ruststand 2-1

Na rust werd een afstandschot van Boer verkeerd beoordeeld door de keeper van SEP, 3-1. Debutant Vlek zorgde voor de 4-1 na, wederom een assist van aanvoerder Boer. Dit was ook de eindstand in een leuke wedstrijd. Een goed begin voor de mannen van van der Smit & Bennebroek.

OLIVEO speelde in de volgende opstelling:Taal, (Kleijwegt), van Venrooij, van Es, Dilling, Kemp (Termoshuizen), Smits, Kouwenhoven, Gielisse (Vlek), van Heeswijk, Boer, Brouwer
De andere wedstrijd in de poule ging tussen DHC en Honselersdijk. Deze wedstrijd werd met maar liefst 0-14 gewonnen door Honselersdijk.

De eerstvolgende wedstrijd voor OLIVEO in de Delftse Beloftencompetitie is op dinsdag 15 november, uit bij Vitesse Delft. Aanvang 20:00. Zet het alvast in uw agenda!!!

#voetabl #doelpunten #Delft

Video verslag: OLIVEO Beloften – SEP Beloften – De Delftse Beloftencompetitie – YouTube

David heeft ondanks de vele regenbuien toch weer een mooie samenvatting gemaakt van de eerste poule-wedstrijd.