Wat een spektakel! (Berkel 1 – Oliveo 1)

Het eerste doelpunt valt vrij snel voor Berkel, en hoewel het een beetje een rare goal was, was hij wel geldig, 1-0. Niet veel later maakte Nick Toussaint een ongelooflijk doelpunt vanaf de zijkant, 20 meter van het doel schoot hij de hoge pass meteen binnen! Ongelofelijk. Maar “ongelofelijk” zou het thema van deze wedstrijd worden! Deze prachtige goal telt ook, 1-1. Foto’s (link) – Filmpje: https://www.youtube.com/watch?v=Ba2OJdC6iB8

In de tweede helft maakt de Berkel aanvallers een slalom in de 16 de stand is nu 2-1. En zo blijft het een tijdje. Tot de 70e minuut. Dan begint het echte spektakel! 2-2 voor Oliveo, een goede aanval en gescoord door Max Huurman. Drie minuten later, weer binnen de 16, wordt het 3-2 voor Berkel. Maar Oliveo ruikt vuur. Het duurt bijna tot aan de blessuretijd. De 3-3 valt, via het hoofd van Bob Ruigrok. Keurig gedaan!

Goed, teruggevochten en geen verlies, maar een gelijkspel? Nee, de jongens onder leiding van trainer Willem van der Smit ruiken niet alleen bloed, maar ook de overwinning. Diep in blessuretijd wordt het 3-4! Na een corner van Max Huurman, via weer het hoofd van Bob Ruigrok. Hij maakt het winnende doelpunt. Oliveo staat nu alleen bovenaan in deze competitie!

Bob Ruigrok
Bob Ruigrok

Volgende week, op 4 november, heeft Oliveo ook een “derde helft” gepland tegen Vitesse Delft. Oktoberfest met DJ Danny van Kampen! Kom allemaal! Oliveo is in de winning mood!