Pupil van de week

4 november 15.00 uur Oliveo – Vitesse Delft

Aanstaande zaterdag ontvangen we de jubilerende vereniging Vitesse Delft bij Oliveo. Het mooie aspect van deze ontmoeting is dat de trainer van Vitesse Delft, Ronald Hes, die dag jarig is. Hij zal ongetwijfeld wat verjaardagspunten in zijn zak hebben om uit te delen. Voor de spelers van Oliveo 1 ligt de uitdaging om Ronald en zijn Vitesse 3 punten afhandig te maken en zo de koppositie in hun poule te behouden. Na de wedstrijd krijgen jullie de kans om de trainer van Vitesse te feliciteren met zijn verjaardag tijdens de derde helft.

De aftrap van deze wedstrijd op Sportlaan 2 is om 15:00 uur, en we danken onze ballensponsor, Telstar Media Centrum, voor hun steun.

Balsponsor voor deze wedstrijd is Telstar Media Centrum

Pupil van de Week

Deze zaterdag hebben we de eer om een zeer jeugdige, maar uiterst talentvolle pupil van de week te verwelkomen, namelijk de 6-jarige Sky Buijs, speler uit JO8-1.

Hier is het verhaal van dit jonge talent:

“Ik ben Sky en ik ben 6 jaar oud. Mijn voetbalreis begon bij de ukken toen ik 4 jaar was, en nu speel ik met veel plezier in JO8-1. Al mijn teamgenoten zijn goede vrienden van mij. Mijn favoriete positie is in de spits, waar ik graag acties maak en doelpunten scoor. Mijn grote voorbeelden zijn Santiago Gimenez, Mbappe en Messi. Ik train elke dinsdag en donderdag, in de hoop net zo goed als zij te worden. Feyenoord is mijn favoriete voetbalclub.

Het liefst zou ik de hele dag voetballen, maar af en toe heb ik ook tijd om FIFA te spelen op de PlayStation of de Switch. Ik zit op de Tweemaster in Pijnacker, in groep 3. Het leuke is dat veel van mijn schoolgenootjes ook bij Oliveo zitten, wat het extra gezellig maakt.

Ik geniet van de trainingen en de wedstrijden bij Oliveo, en het is altijd een plezierige sfeer op de club.