Trainers & verzorgers voor 2022-23

OLIVEO trainers staf 2022-23 mix

Namens het bestuur en technische commissie was er een kick-off bijeenkomst op 25 mei 2022 in de mooie kantine van Oliveo voor alle trainers and medische staf voor 2022-23, jeugdvoetbal en senioren. Dick Kuijper, had een informatief presentatie over de komende seizoen en wat praktische informatie. Alle coördinatoren van elke leeftijdscategorie waren ook aanwezig. Zeer goed georganiseerd!
FOTO’S: https://daviddilling.smugmug.com/Trainers-en-verzorgers-OLIVEO-2022-23/
FILMPJE: OLIVEO 2022-23 Trainers en Staf – nieuwe hoofdtrainer Willem van der Smit – YouTube

Dick Kuijper OLIVEO
Dick Kuijper – Plezier, Strijd, Beleving, Overtuiging!


Tot slot de avond met de trainers & medische staf is beëindigd met de tekenen van de overeenkomsten en wat foto’s voor de media. Met sluiting de contract signing van onze nieuwe hoofdtrainer van het OLIVEO selectie, Willem van der Smit!

Willem van der Smit

Alle hoofdtrainers voor de nieuwe seizoen 2022-23 zijn Frank van der Zwan / Sander Zevenbergen (ukken voetbal), Frank van der Zwan (O8), Martijn Taal (09), Colin Zweerts (JO11-1), Tim de Boer (O11), Arthur Haas (O13), Paco van Leusden (O15), Daan Bennebroek (O17), Raymond Witte (O19), Martijn Langstraat (OLIVEO 2) en Willem van der Smit (hoofdtrainer selectie) Lees meer... De keeperstrainer is Dennis van der Quast. Verzorgers zijn Peter-Paul de Rotte (ook keeper OLIVEO selectie), Sem de Nennie en Arno Verkuylen. Wat een groep!

OLIVEO nieuwe ingang met sponsor vlaggen
OLIVEO nieuwe ingang met sponsor vlaggen!


Trainers en verzorgers voor OLIVEO in 2022-23!

Geef een reactie