HOOFDTRAINERS JEUGD-SELECTIES 2022-2023

HOOFDTRAINERS JEUGD-SELECTIES 2022-2023

Het huidige seizoen staat op het punt weer hervat te worden, en hopelijk kunnen we de competities vanaf nu goed afmaken.

Op de achtergrond is al hard gewerkt aan de invulling van de trainersstaf bij de jeugd voor het volgend seizoen. En we zijn blij te kunnen melden dat dat inmiddels is gelukt.

We nemen (voor nu ) afscheid van 2 Oliveanen. Maarten van der Zanden bij de o11 en Michael Termoshuizen bij de o19 zetten een (voorlopige?) punt achter hun trainerscarrière. . Beiden hopen we uiteraard nog vaak terug te zien op de club; en het is niet uitgesloten dat deze mannen in de toekomst weer als hoofdtrainer bij hun cluppie aan de slag gaan.

We danken Maarten en Michael voor hun inzet en wensen beiden nog een gezellige en sportieve tweede helft van het seizoen met hopelijk nog mooie resultaten.

Ook nemen we bij de jeugd afscheid van keeperstrainer Dennis van der Quast. Dennis zal vanaf volgend seizoen keeperstrainer zijn bij de senioren-selectie van Oliveo.

De hoofdtrainers bij de jeugd in het nieuwe seizoen zijn:

· Ukken – Frank van der Zwan / Sander Zevenbergen

· o8 – Frank van der Zwan

· o9 – Martijn Taal

· o11- Tim de Boer

· o13 – Arthur Haas

· o15 – Paco van Leusden

· o17 – Daan Bennebroek

· o19 – Raymond Witte

· Keeperstrainer o17/o19 –

Martijn Taal, Tim de Boer en Raymond Witte zijn onze nieuwe jeugdtrainers. Binnenkort plannen we een foto-moment met alle trainers voor het seizoen 2022-2023 en zullen we de nieuwe trainers via de website nader introduceren.

Willem van der Smit OLIVEO O23-1 trainer
Met Willem van der Smit als de nieuwe hoofdtrainer is de technische staf van een hoog OLIVEO gehalte!