Speculaaspoppen actie

Terug van even weggeweest, de Oliveo speculaaspoppen actie!
Stel je voor dat je je medewerkers, collega’s, teamleden, familie of vrienden kunt verrassen en tegelijkertijd de club kunt steunen. Dat zou toch mooi zijn!
Dit jaar hebben we onszelf als doel gesteld om het aantal van 1.000 verkochte poppen te behalen. Hiervan zal iedere euro van de netto-opbrengst volledig ten goede komen aan de club. Als gewenste bestedingsdoelen hebben we dit jaar gekozen voor de inrichting van de nieuwe speeltuin en voor de aanschaf van sport- en spelmaterialen voor de jeugd.
Dus ook nu weer de mogelijkheid om prachtige speculaaspoppen te kopen van maar liefst een halve kilo en een halve meter lang! Verpakt in een mooie geschenkdoos voor maar € 5,00 per stuk. (Voor bedrijven is er tevens de mogelijkheid om vanaf 10 stuks een factuur te ontvangen).

Evenals voorgaande jaren wordt de bestelling half november bij de fabriek geplaatst en kunnen vanaf eind november de poppen worden afgehaald en afgerekend in de kantine. Vanaf 25 stuks kunnen ze (indien gewenst) persoonlijk worden thuisbezorgd of op het werk gebracht.

Wil je mee doen?Heel leuk! Mail dan graag je naam, bedrijfsnaam, adresgegevens, telefoonnummer en aantal speculaaspoppen naar: schalkwijk.oliveo@gmail.com. Doe dit uiterlijk 15 november zodat we tijdig kunnen bestellen!
Via deze weg willen wij jullie alvast hartelijk bedanken en hopelijk komen we elkaar weer spoedig tegen langs de lijn.