Pupil van de week: Bas van der Zwan

Ook dit seizoen gaan we weer verder om een pupil in het zonnetje te zetten tijdens thuiswedstrijden van Oliveo. Komende zaterdag speelt Oliveo 1 de thuiswedstrijd tegen CKC 1, aanvang 15:00. Aansluitend is er ook weer een echte 3e helft, dd basis voor gezelligheid. De ballensponsor voor deze wedstrijd, een echte Oliveoman,  blijft liever anoniem 🙂

Pupil van de week

De pupil van deze week is Bas van der Zwan, speler van de O8-1.   Bas is de oudste zoon van onze beroemde ukken trainer en selectiespeler Frank van der Zwan.

Ik ben Bas van der Zwan en ben 7 jaar. Op mijn 5e ben ik begonnen bij de ukkenvoetbal en speel nu bij JO8-1. Mijn favoriete plek is in de verdediging. Mijn favoriete clubs zijn Ajax en Barcelona. Mijn favoriete spelers zijn Berghuis, De Ligt en TadićIk vind het leuk om pupil van de week te zijn, want dan kan ik zien hoe het is om in het 1e te voetballen.