Pupil van de week

Deze week hebben we weer een mooie pupil van de week. De pupil luistert naar de naam Lucas Ammerlaan en vind het erg leuk om als Pupil van de week aan te sluiten bij het eerste elftal van Oliveo.

Oliveo 1 speelt 4 maart haar thuiswedstrijd tegen FC IJsselmonde, aanvang 15:00uur.

De balsponsor voor deze thuiswedstrijd is Oudshoorn en Wenteler teksten.

Hieronder stelt Lucas zich voor:

Hoi, ik ben Lucas Ammerlaan.

Ik vind het heel leuk dat ik pupil van de week mag zijn bij Oliveo. Ik ben 9 jaar en speel in de JO9-3. Eigenlijk was ik ingedeeld in de JO9-2, maar ik wilde bij mijn vrienden voetballen en die zaten in de JO9-3. De vrienden waar ik nu mee voetbal zijn Jasper, Younes, Valentino en Ruben. Mijn lievelingsclubs zijn: Ajax, PSG, Real Matrid, Juventus, Liverpool en Bayern Munchen. Mijn droom is om later bij PSG te spelen. Ik zit ook samen met mijn vrienden op school, in group 5A van de Mariaschool.

Groetje, Lucas