Pupil van de week

Oliveo – CION

As. Zaterdag 27 januari de strijd om de koppositie in de 2e klasse D.Na een mooi succesvol trainingskamp zijn Willem en consorten erop gebrand CION (Chevron is onze naam) van de 1e plaats te stoten en zo de 1e periode in deze poule te pakken. En…. Na twee x een helft voetbal is het weer tijd voor de beroemde 3e helft van Oliveo. Dus kom zaterdag naar Oliveo.

Aanvang: 15:00 uur.

Ballensponsor: Ammerlaan The Green Innovator

Pupil van de Week: Tobias Jansson Schoofs

Natuurlijk hebben we dit keer weer een pupil van de week, Tobias Jansson Schoofs speler uit de JO11-5. En zoals de foto van Tobias laat zien is hij een hele relaxte jongeman met de branie van zijn idool en dat kunnen ze dan zaterdag weer goed gebruiken op de bank.

Hier is het verhaal van dit jonge talent:

Hoi,

Ik ben Tobias, ik ben 10 jaar oud en ik woon in Pijnacker sinds 2022. Ik ben meteen lid geworden van Oliveo voetbal. Dat was een droom van mij om te gaan voetballen. 

Ik voetbal in de JO11-5 waar mijn vader trainer en leider van is. Ik ben verdediger net als mijn idool Tommie Beugelsdijk. Ik ben met Tommie al 2 x het veld op geweest tijdens een wedstrijd van mijn favoriete club ADO Den Haag en zaterdag dan met een topper van Oliveo.