Mini Jeugdkamp zeer geslaagd

Oliveo Mini Jeugdkamp zeer geslaagd!

Afgelopen weekend waren alle voetbalwedstrijden afgelast omdat de velden onbespeelbaar waren.
En als er niet wordt gevoetbald is er doorgaans weinig te beleven op het sportpark.
Dit was nu zeker niet het geval want voor de jongste voetballertjes had de kampcommissie het Mini Jeugdkamp georganiseerd.
Door de uitbreiding van Pijnacker kent Oliveo de laatste jaren een flinke groei aan jeugdleden.
Vooral het aantal leden bij de jongste leeftijdsgroepen groet snel en velen van hen hebben nog geen ervaring met het Oliveo Jeugdkamp.
Een hele week op kamp is dan ook best spannend zeker voor de deelnemertjes tussen de 7 en 11 jaar, maar dit geldt ook voor hun ouders.
De kampcommissie heeft daarom het Mini Jeugdkamp, van afgelopen zaterdag tot zondag, georganiseerd.
Met alles wat daarbij hoort, zoals een uitgebreide warme maaltijd, een overnachting in de sporthal en op zondagochtend een heerlijk ontbijt .
Dit alles rondom veel activiteiten met onder anderen zwemmen bij De Viergang, een speurtocht door De Balij en langs de Dobbeplas, film kijken en op zondag diverse spelletjes op het veld die we ook tijdens het jeugdkamp doen.
Met 100 deelnemertjes en 30 leiders was het dan ook aangenaam druk in de kantine van Oliveo. 
Na afloop werden de ouders met een presentatie geïnformeerd over het Oliveo Jeugdkamp en werd aan alle deelnemers de Mini-Jeugdkamp oorkonde uitgereikt waarin staat dat je geschikt bevonden ben om deel te nemen aan het grote Oliveo Jeugdkamp dat dit jaar gehouden wordt van zaterdag 13 tot zaterdag 20 juli. 

De organisatie kan terugkijken op een zeer geslaagd weekend en gaat zich opmaken voor het 78e Oliveo Jeugdkamp met als thema Japan.