OLIVEO O23-1 met winst en OLIVEO 3 ook

OLIVEO 3 - SVC08 4

Afgelopen zaterdag OLIVEO O23-1 tegen VELO O23-1 en OLIVEO 3 tegen SVC’08 4 in beeld grebracht.

OLIVEO O23-1 – VELO O23-1 3e divisie voetbal

OLIVEO O23-1 had op visite afgelopen zaterdag de koploper, VELO O23-1 in de divisie 3 competitie in de onder 23 A-categorie. Heerlijk weer en veel publiek door de warming-up voor de 3e helft feest bij OLIVEO!

De wedstrijd ging goed voor OLIVEO. VELO O23-1 kon niet makkelijk door de verdediging komen van OLIVEO O23-1. De eerste doelpunt voor OLIVEO komt door een mooie aanval van goal tot goal, dat leidde tot een penalty. Dat doelpunt was heel mooi afgemaakt door Pim voor de 1-0.

Pim OLIVEO O23-1

De 2-0 komt door een fout en Noah B was snel van te profiteren. Een mooie afgemaakt doelpunt!

Noah Boer in actie voetbal OLIVEO

De start van de tweede helft zag een snelle een mooie aanval van VELO O23-1, 2-1. Tussen in Leonard maakte goed reddingen. Maar er was een snel antwoord van OLIVEO met wat VELO dacht was een uitbal was uiteindelijk een mooie pas van Nigel naar Thomas Z voor de 3-1 doelpunt!
Maar, lekker weer of niet, VELO komt gelijk terug met de 3-2, ook een goal tot goal aanval, met een mooie pass door de verdediging van OLIVEO. Mooie doelpunt. Gelijk naar aftrap, Pim schopt een bal naar voer en Nigel was scherp en maakte een mooie afstaand lob over de keeper, wie moet uitkomen en dat was 4-2.

Noah op der Heijden OLIVEO O23-1

Wedstrijd afgelopen, zul je zeggen. Nee hoor! Een VELO O23-1 speler braakt vrij van de solide OLIVEO-verdedigers en schoot een raket van een doelpunt van 22 meters, strak in the crossing! Wauw. VELO komt kort er naar met een kopbal dichtbij het gelijkmaker, maar de OLIVEO keeper was snel met een hand reflex de thuisteam de redden.

OLIVEO 3 – SVC’08 4 (6-0)

OLIVEO 3 – SVC’08 4 zaterdag voetbal in Pijnacker – Foto’s:

Mooi weer, mooi winst voor OLIVEO 3 tegen SVC’08 4 thuis voor eigen publiek en de 3e helft feest! Filmpje van de eerste helft en 3 doelpunten. In de tweede helft maakte OLIVEO 3 nog 3 meer goals. 6-0 winst voor OLIVEO 3!

OLIVEO 3 is nummer 1 in hun competitie! Well done.

OLIVEO 3 ranglijst

Zaterdag O23-1 weer thuis kan spelen en er na, OLIVEO O19-1 voor de kantine op veld 2.