Oliveo JO14-1 winterkampioen

Het is zaterdag 10 december, 8:45  uur verzamelen in de kantine van Oliveo voor de laatste wedstrijd voor de winterstop. Uit tegen Concordia.

Het team kan bij winst of gelijkspel deze periode als winterkampioen in gaan.

Bij het opendoen van de gordijnen valt op dat het heeft gesneeuwd… zou de wedstrijd doorgaan? Op naar Oliveo en Yes “it giet oan!” 9:00 uur koers gezet richting Delft, Brasserskade 236. In de kleedkamer gezonde spanning op de gezichten van de jongens, nog even een korte wedstrijdbespreking en de opstelling doornemen en dan richting het veld om de spieren warm te maken.

10:00 fluit de scheidsrechter af voor de eerste helft, de spanning was merkbaar want in de eerste helft durfden ze niet echt de duels aan te gaan en lag hun focus op het houden van de nul.

In de rust zijn de jongens toegesproken en onder begeleiding van een stevige beat (een van de spelers had een draagbare discotheek bij zich 🙂 ) zijn ze een stuk beter uit de kleedkamer gekomen. Het spel oogde een stuk feller in de duels, wat resulteerde in een hele mooie goal van Dean van Gerven, hoppa 0-1!!

Maar het werd nog mooier want 6 minuten later tikte, na een hele mooie combinatie, Merijn Knook 0-2 binnen. Het feest kon gaan beginnen!  Nu zorgen dat het niet meer uit handen gegeven wordt.. nog 20 minuten… Concordia zet nog twee extra krachten in die het verschil moeten gaan maken. Snel geschakeld door Oliveo door de spelers anders neer te zetten. De scheidsrechter fluit na een korte blessuretijd voor het eindsignaal!

We zijn winterkampioen!! Trots op het team! Gefeliciteerd Boys!