Oliveo – CVV Berkel 0-5

Met het vooruitzicht dat een overwinning bijna een langer verblijf in de tweede klasse zou garanderen, perfect voetbalweer, een jubileumwedstrijd voor Jeffrey Paanacker en de benoeming van Aad van der Leeuw tot erelid, kreeg het publiek van OLIVEO niet waar het op hoopte.

Op eigen veld kwam OLIVEO na iets meer dan een kwartier op een 0-1 achterstand en in de 25e minuut werd het al 0-2. OLIVEO kon voor het rustsignaal geen verandering aanbrengen in de 0-2 achterstand, ondanks de goede voorzet van Niels van Heeswijk op Julian Stolk die helaas de bal miste bij de afronding. Omdat OLIVEO in de uitwedstrijd tegen BERKEL een huzarenstukje leverde door in de blessuretijd een achterstand om te buigen tot een overwinning, waren de Berkel-supporters er nog niet gerust op. Helaas bleek dat OLIVEO deze zaterdag de vele blessures niet kon compenseren en de scherpte miste. Ondanks dat kreeg de ploeg van Willem van der Smit nog voldoende goede mogelijkheden, voornamelijk voor Nick Toussaint maar die kon deze helaas niet verzilveren, uiteraard baalde hij daar zelf nog het meeste van! Nadat Berkel (te) snel op een 0-3 voorsprong kwam, werd het uiteindelijk 0-5. Komend weekend speelt OLIVEO om 14.30u uit tegen Vitesse Delft, daarna hebben de blauw-witte zebra’s een week vrij om de blessures te laten herstellen. Uiteraard hopen de mannen van Van der Smit wederom op uw steun en beloven zij beterschap in scherpte!

Oliveo 1 – Berkel 1 0-5
Oliveo 2 – Berkel 2 5-0