Oliveo 16-23 start voortvarend in Delftse Beloftencompetitie

Delftse Beloftencompetitie

Vredenburch O16-O23 – OLIVEO O16-O23
Delftse Beloften Competitie 2021-22 – Poule C wedstrijd

Dinsdag 28 september werd door de uiterst talentvolle 16-23 groep de eerste wedstrijd gespeeld in de Delftse Beloftencompetitie

De eerste helft een ontketend Oliveo. De mannen van trainer Willem van der Smit hielden zich goed aan de gemaakte afspraken en gaven niks weg. Daar waar de tegenstander dacht een makkelijke avond te hebben, stond het na een half uur spelen al 0-6.

Delftse Beloftencompetitie Vredenburch 16-23 - Oliveo 16-23

Doelpuntenmakers: Lars Toussaint, Max Huurman (2x), Noah Boer, Niels van Heeswijk en Luc Brouwer.

Na de rust nog wat wisselingen bij beide ploegen. De eindstand 0-8 werd bepaald door Mitch van Kampen die een uitstekende invalbeurt bekroonde met 2 treffers. Uitblinker Noah Boer had nog een geweldige lob in petto die helaas op het houtwerk belandde.

Een uitstekende start in deze competitie van ons toekomstige vlaggenschip. De volgende wedstrijd in deze competitie is op 26 oktober, uit bij Full Speed. Aanvang 20:00. Komt dat zien!