OLIVEO 16-23 bereikt kwartfinale Haaglanden Cup

Haaglanden O23 Cup

OLIVEO 16-23 heeft de kwartfinale van de Haaglanden Cup bereikt dankzij een zakelijke 3-0 overwinning op Leidschenveen. Oliveo had moeite het compact spelende Leidschenveen uit elkaar te spelen. En op de momenten dat dit wel lukte stond de uitstekende keeper van Leidschenveen paraat. De ruststand was 1-0, door een treffer van Youri Gielisse in de 26e minuut. Na rust eenzelfde beeld waarbij vooral in eindfase de kansen niet benut werden. De 2-0 werd gescoord in de 71e minuut door Lukas Dilling op aangeven van Gijs Goedhart, waarna gelegenheidsspits Louis van de Burg in de 82e minuut op aangeven van Lukas Dilling de eindstand bepaalde op 3-0.

Aan OLIVEO-kant maakte de net 17 jaar geworden doelman Jarno Geertzen zijn debuut in de 16/23.

Opstelling:

Geertzen, Gielisse, Kemp, van de Burg (Damen), Goedhart, Kouwenhoven, Smits, Termoshuizen, Brouwer (L. Dilling), Rijfkogel, van Heeswijk (Ruijgt)

In de kwartfinale spelen de OLIVEO-Cupfighters uit tegen Forum Sport O23 wat uitkomt in de 1e divisie. Deze wedstrijd wordt gespeeld op dinsdag 4 april. [Tekst via Dick Kuijper]