OLIVEO 1 pakt weer winst — 16-23 team naar 1/4 finale Haaglanden Cup

Oliveo - FC IJsselmonde 3e klasse voetbal

OLIVEO 1 heeft een belangrijke overwinning behaald tegen FC IJsselmonde 1. Met een comfortabele voorsprong van 4-1 tijdens de rust leek de wedstrijd gemakkelijk gewonnen te worden door OLIVEO. Echter, kort na de rust kreeg een speler van OLIVEO binnen 1 minuut twee gele kaarten en moest het team verder met een man minder. Ondanks deze tegenslag wist OLIVEO stand te houden en FC IJsselmonde op afstand te houden. Het team uit IJsselmonde wist het nog spannend te maken met een doelpunt net voor tijd, maar uiteindelijk was het OLIVEO dat de wedstrijd won met een eindstand van 4-2 op hun eigen voetbalveld in Pijnacker.

Foto’s: https://www.amazon.com/photos/shared/plTvIXZHSUik6ObLIVfHYg.OF_xQzxL1c6IdL2GAANmHF
Video Verslag: https://www.youtube.com/watch?v=_7QMvryJIyc

1/8 Finale Haaglanden Voetbal O23 Cup gewonnen bij OLIVEO

Dinsdag avond 7 maart speelde de OLIVEO 16-23 groep een leuke wedstrijd voor de O23 Haaglanden Cup tegen Leidschenveen O23.

Video verslag: https://www.youtube.com/watch?v=2JNqA04MGIs

In de eerste helft van de wedstrijd tussen OLIVEO 16-23 en Leidschenveen O23 werd slechts één doelpunt gescoord, maar OLIVEO kreeg genoeg kansen om de score te verhogen. In de tweede helft duurde het even voordat er weer een doelpunt viel en Leidschenveen O23 zette een paar goede aanvallen op. Uiteindelijk slaagde OLIVEO erin om enkele mooie aanvallen op te zetten en de doelpunten te scoren. Hierdoor wonnen de beloften van OLIVEO met 3-0 op hun eigen voetbalveld in Pijnacker.

Door deze overwinning heeft OLIVEO zich geplaatst voor de kwartfinale van de O23 Cup van Haaglanden voetbal. Volgende 1/4 finale wedstrijd is tegen Forum Sport. Lees het verslag van Haaglanden Voetbal hier.

Haaglanden O23 Cup

Alle mooie doelpunten en reddingen van de afgelopen dagen bij elkaar:

Geef een reactie