Dubbele cijfers voor Oliveo tegen De Ster

OLIVEO – De Ster (10-0)

Oliveo maakte tien treffers tegen De Ster, keurig verdeeld over beide helften. De toeschouwers (en spelers) konden zich daardoor met een goed gevoel melden in de kantine voor de 3e helft welke was georganiseerd op ‘super saturday. Toch zal menig supporter zich na afloop hebben afgevraagd waar hij of zij naar gekeken heeft de anderhalf uur daarvoor. De spelers van De Ster leken totaal geen zin te hebben in een pot voetbal en deden er alles aan om het spel te vertragen en de nederlaag zo klein mogelijk te houden.

Bij bosjes lagen de gasten uit Den Haag op het veld om gretig de blessure behandelingen te ondergaan. Hierdoor lag de wedstrijd meer stil dan dat er gevoetbald werd, wat de amusementswaarde niet ten goede kwam. Desondanks bleef Oliveo stoïcijns de aanval zoeken en werd het grote krachtsverschil al snel duidelijk. Voor rust wisten Mark Milolaza (prachtig in de kruising), Noah Boer en Tim van Rheenen met een hattrick de goals te maken.

Na de rust schoten jubilarissen Guy Luscuere en Wessel zich ook op het scorebord. Zij werden voorafgaand aan de wedstrijd gehuldigd voor het spelen van hun 200e wedstrijd in Oliveo 1. Een schitterende mijlpaal!

Van Rheenen en Boer pakten allebei nog een goal mee en het slotakkoord was voor invaller Stefan van der Griend: 10-0. De Oliveanen staan nu 3e op de ranglijst, achter Graaf Willem II VAC en Celeritas. Volgende week speelt Oliveo een uitwedstrijd tegen Semper Altius om 15.00 uur.