Super Saturday smaakt naar meer

Zaterdag 30 oktober is de eerste Super Saturday gehouden. Een zeer geslaagd initiatief van ons bestuur.
Om 15.30 begon OLIVEO 1 aan de wedstrijd tegen De Ster. Voor de derde maal in zes competitieduels haalt OLIVEO de dubbele cijfers 10-0. Zes wedstrijden en een doelsaldo van 56-2 is in deze competitie een plek in het linker rijtje maar geen koppositie. Het wordt een spannend jaar!

Pupil van de week was Vince Dokkuma!

Ik ben Vince Dokkuma, 7 jaar oud en voetbal nu zo’n 3 seizoenen bij Oliveo waarbij dit seizoen in de JO9-2. Ik zit in groep 5 van de Beatrixschool. Samen met mijn grote broer en zus zijn wij thuis voor PSV. 
Ik vind zowel voetballen als keepen leuk. Het leukste bij Oliveo is het jeugdkamp in de zomer, dit jaar gingen we weer gezellig naar Loon op Zand! En verder ga ik graag met mijn skelter met aanhangwagen door de wijk om zwerfvuil uit de natuur te halen.


Inmiddels is in de kantine een grote groep vrijwilligers actief om het gezamenlijk avondborrelen en eten te organiseren.

Na de controle van de QR-code was iedereen welkom
Jeugdkampkoks Jörgen Smit en Hans van de Bosch met de jeugdkamppan!

Jeugdkampkoks Jörgen Smit, Jan Reeuwijk en Hans van den Bosch zijn druk aan het koken.
Met meer dan 80 Oliveanen in de kantine is het een geweldig leuke avond geworden. Goeie sfeer, uitstekend eten en een mooie barbezetting in een combinatie van ouders van jeugdleden en doorgewinterde barvrijwilligers.


Een topavond die om herhaling vraagt.
We lopen nog niet op de zaken vooruit maar op 27 november spelen we weer allemaal thuis 😉

Eieren genoeg
De Tafel van vijf was uieraard ook van de partij
Aad Vollebregt en Adri Wijsman samen goed voor tientallen jaren barervaring!