Bestuur decoreert vier leden

Op 26 oktober 2021 zijn tijdens de ALV een viertal leden gedecoreerd.

Gerhard Häupler is benoemd tot Lid van Verdienste. Gerhard is de afgelopen 15 jaar zeer actief geweest bij de training van onze jongste jeugd. De befaamde “F-Cees”, genoemd naar zijn voorganger Cees de Vreede.

Gerhard is deze jaren steevast te vinden op de vroege trainingsuren. De familie Häupler is op meerdere fronten actief. Miranda is op wedstrijddagen van het Eerste elftal al 12 jaar gastvrouw in de bestuurskamer. Zoon Erwin is als jeugdbegeleider en scheidsrechter ook een echte Oliveo vrijwilliger. Met zulke actieve ouders kan dit haast niet anders.

Ad Ruigrok is benoemd tot Erelid. Ad is al zijn hele leven lid van OLIVEO. In 1990 heeft hij aan de wieg gestaan van de Stichting OLIVEO. Samen met o.a. Oliveanen Ben van de Ploeg, Adri Wijsman, Ben Smit en Cees Verdel is Ad tot op de dag van vandaag actief geweest bij de Stichting. Maar liefst 31 jaar!

Ad Ruigrok wordt Erelid

En als klap op de vuurpijl zijn John Weijgertse en Ruud Schalkwijk beide benoemd tot Erevoorzitter. Ruud en John zijn de eerste duo-voorzitters van OLIVEO. 9 jaar hebben zij OLIVEO geleid. Opvolger Ronald Laarhoven complimenteerden de heren voor hun tomeloze inzet. Ruud rekende de vergadering snel voor dat hij 40 jaar lid is en John was door omstandigheden afwezig en werd live telefonisch op de hoogte gebracht.

Beide heren blijven als vrijwilliger bij de club actief. John Weijgertse is lid van het voetbaltechnische hart. Ruud Schalkwijk blijft zich vastbijten in het verbeteren van de accommodatie.

Ruud Schalkwijk ontvang de Erevoorzittersspeld van voorzitter Ronald Laarhoven