Zonnige zaterdag voor JO19-1 in Schoonhoven

Schoonhoven JO19-1 - OLIVEO JO19-1

Op een zonnige zaterdag in Zuid-Holland afgelopen weekend, bijna in Utrecht, speelde OLIVEO JO19-1 tegen Schoonhoven JO19-1. Mooie club, 45 minuten rijden, verder op van Gouda. Ondanks wat fouten van beide teams in de eerste helft, wist OLIVEO met twee mooie doelpunten van Luca een 1-2 voorsprong te pakken voor de rust. Eén goal was het resultaat van een goed uitgevoerde teamaanval en de andere was een prachtig afstand schot.

Schoonhoven

In de tweede helft kreeg Schoonhoven JO19-1 meer kansen en werd de OLIVEO-keeper flink op de proef gesteld. Maar Luca was weer op dreef en scoorde nog eens drie doelpunten, terwijl Martin ook een mooie goal maakte. Hiermee behaalde OLIVEO JO19-1 een overtuigende 2-6 overwinning in het mooie dorp Schoonhoven. Ondanks de 1,5 uur rijden was het de tijd meer dan waard om te genieten van het mooie weer en het prachtige voetbal met vele doelpunten! Luca 5 doelpunten!