Wil je komen biljarten?

De biljartvereniging van Oliveo met de naam “Krijt Uw Topje” afgekort K.U.T. bestaat dit jaar al 36 jaar.
Er zijn in het rijke verleden van dit eliteclubje ontelbare mooie herinnering ontstaan en het is nog steeds een gezellige seniorengroep.
Inmiddels zijn we van de dinsdagavond naar de vrijdagmiddag verhuisd, zeker met oog op de naderende donkere seizoenen een goede keuze.In onze mooie kantine heeft het biljart al jaren een ruime plaats en staat zich nu al weer op te warmen voor het nieuwe seizoen.
We spelen in competitieverband onderling onze partijen, ieder met zijn eigen gemiddelde.Zo hebben zowel de sterke als minder sterke spelers kans om de partij te winnen.
De afgelopen jaren is de vereniging door het wegvallen van een aantal leden wel een stukje ingekort.Daarom zou het mooi zijn als zich wat nieuwe leden aanmelden.
Je hoeft geen specialist te zijn, gezelligheid staat voorop.
Daarnaast staat de deur van de kantine open voor ieder die even tijd en zin heeft om langs te komen.Al is het maar voor een praatje, biertje of zelfs een kaartje leggen.Kortom we zijn op zoek naar meer en gezelligheid. En wat is er dan een mooiere tijd als de vrijdagmiddag.

We zijn vanaf vrijdagmiddag 13:00 uur bij Oliveo en wie eens wil oefenen hoe het biljart rolt, hij of zij is van harte welkom.