Wedstrijdverslag: 🎥 nacompetitie voetbal ⚽️ VV Brielle vs Oliveo

vv Brielle vs Oliveo, nacompetitie degradatie/promotie 2e klasse/1e klasse – 3-2


Videoverslag – Wedstrijdverslag: nacompetitie voetbal VV Brielle vs Oliveo – YouTube
Foto’s: https://www.icloud.com/sharedalbum/#B0N5W35J9JGrJUN
(Meer foto’s van Walter hier – vv Brielle verslaat Oliveo in extremis)

video met alle actie en sfeer!

De wedstrijd begon om 14.30 uur en de sfeer was direct voelbaar in het stadion, met fanatieke supporters, vooral van de mee gereisde Oliveo aanhang. Wat een sfeer!

Brielle - Oliveo nacompetitie voetbal

In de eerste helft had Oliveo weinig in te brengen in de aanval. Maar onze verdediging stond als een huis en liet weinig toe. Wat er wel gevaarlijk werd, werd goed opgelost door onze uitstekende keeper.

Brielle - Oliveo

Oliveo begon de tweede helft met een voorsprong van 0-2. Het was Niels van Heeswijk die vlak voor rust het net wist te vinden voor Oliveo, waardoor wij de rust ingingen met een 0-1 voorsprong. In de 51e minuut was het Gerald Lagrand die het tweede doelpunt voor Oliveo maakte, waardoor de voorsprong werd vergroot naar 0-2. Twee prachtige aanvallen! Het leek erop dat Oliveo op weg was naar een overwinning en de felbegeerde volgende stap in de promotie playoffs.

Echter, vv Brielle liet zich niet zomaar uit het veld slaan. Ze toonden hun veerkracht en vochten terug. Helaas voor Oliveo werden de eerste twee doelpunten van vv Brielle gescoord uit hoekschoppen, snel achter elkaar. De scheidsrechter was niet de meest vergevingsgezinde, wat ook bijdroeg aan de spanning op het veld.

Eerlijk gezegd was vv Brielle de meest getalenteerde ploeg tijdens de wedstrijd. Hun aanvallen waren gevaarlijk en hun verdediging stond als een muur. Ondanks de tegenslagen gaven ze niet op en bleven ze vechten voor de overwinning. In de 72e minuut was het dan eindelijk zover. Met een kluts doelpunt wist vv Brielle de stand gelijk te trekken naar 2-2.

De spanning in het stadion was voelbaar en de supporters konden hun enthousiasme nauwelijks bedwingen. Maar het was vv Brielle die uiteindelijk aan het langste eind trok. In de 82e minuut scoorden ze het beslissende doelpunt, waarmee ze de eerste nacompetitie wedstrijd wonnen met 3-2. 

Ondanks de nederlaag zijn er drie dingen waar Oliveo trots op kan zijn. Ten eerste hun verdediging en keepers werk, die gedurende de wedstrijd standhield tegen de getalenteerde aanvallers van vv Brielle. Ten tweede hun doelpunten (door mooie combinatie voetbal), waarbij Niels en Gerald belangrijke doelpunten wisten te maken en Oliveo op voorsprong zetten. En tot slot de sfeer van onze supporters, met hun enthousiasme en steun gedurende de hele wedstrijd. Top supporters!

Hoewel het resultaat niet was wat Oliveo hoopte, kunnen ze met opgeheven hoofd terugkijken op hun prestaties en de moedige strijd die ze hebben geleverd. Ze hebben laten zien dat ze een team zijn om rekening mee te houden en dat ze in staat zijn om te concurreren op een hoger niveau.

VV Brielle – Oliveo video verslag en fotos.

Geef een reactie