Vooruit naar 2028

Beste Oliveaan,

Het is april van het seizoen 2021-2022. Oliveo bestaat bijna 92 jaar en na twee jaar corona mogen we weer het veld op. Eindelijk! Ondanks dat we de afgelopen tijd weinig hebben gevoetbald, is er genoeg gebeurd. We maakten de overstap naar de zaterdag, het Ukkenvoetbal floreert en ons complex heeft een flinke metamorfose ondergaan. Daarom is dit voor Oliveo een goed moment om na te denken over zaken als:

  • Waar staan we als Oliveo?
  • Wat wil Oliveo haar leden bieden?
  • Wie en wat hebben we hiervoor nodig?

Het Oliveo-bestuur heeft samen met enkele deskundige leden Vooruit naar 2028 geschreven. Hierin worden  de Missie en Visie van Oliveo omschreven, net als de hierbij behorende Ambities en Kernwaarden. Dit wordt opgevolgd met een actie plan.

De eerste stap is af, lees de Missie en Visie van Oliveo op je gemak eens door. En hou hierbij vooral de laatste vraag in je achterhoofd. ‘Wie en wat hebben we daarvoor nodig? Want bij het halen van ambities horen ook werkzaamheden. En voor een flink aantal hiervan, heeft Oliveo mensen nodig.

Het bestuur werkt inmiddels verder aan de volgende stap; de verdere inhoudelijk invulling van het ambities en doelstellingen. Je gaat snel meer van ons horen. Tot die tijd, veel plezier bij Oliveo en denk eens na waarmee jij Oliveo kan helpen.

Dank je wel alvast!

Met blauw-witte groet,

Het Oliveo bestuur

Vooruit-naar-2028-Missie-en-Visie-van-OLIVEO-stap-1