Ukken Champions League Okt 2021

OLIVEO ukken champions toernooi Okt 2021

Geslaagde Ukken Champions League bij OLIVEO Pijnacker!

Foto’s: https://daviddilling.smugmug.com/Ukken-Champions-League-OLIVEO-Pijnacker/
Filmpje: https://www.youtube.com/watch?v=gpDCtbaby6g
Ukken voetbal Pijnacker: https://oliveo.nl/ukkenvoetbal/

OLIVEO ukken

Het is zondagochtend en spring uit mijn bed want het is vandaag de dag van de Ukken Champions League. Helaas bij het openen van de gordijnen zie ik het vrolijk gekletter van de regendruppels in de plassen. Als dat maar goed gaat…
Maar eenmaal bij Oliveo aangekomen lijkt het wel hartje zomer. Vrolijke kinderen, ouders en grootouders lopen verspreid over de groene wijdte, terwijl Cees de Vreede en Henny van Eeden hebben plaatsgenomen in hun VIP-loge.
De kinderen staan klaar in de mooiste tenues van de Europese topploegen en wachten op de hymne van de CL.Terwijl deze klanken klinken lopen de teams met hun begeleiders/topcoaches door een rookgordijn het veld op.Na het startsignaal van mister Jeugdkamp vliegen de kinderen op de bal af en spelen hun wedstrijden alsof ze nooit anders hebben gedaan en dat onder toeziend oog van de vele toeschouwers.  

OLIVEO ukken


En ja de boog kan niet altijd gespannen blijven dus worden af en toe ook de blaadjes van het veld opgeruimd ipv tegen de bal trappen en is er ruimte voor tactische sanitaire onderbreking, maar geen wanklank over de regendruppels.

OLIVEO ukken champions toernooi


Uiteindelijk weet het team van Juventus deze editie winnend af te sluiten, maar alle deelnemers zijn topper bij de Oliveo Ukken Champions League. Na afloop kregen alle deelnemers een mooie medaille en werden ze in een ouderwets volle kantine getrakteerd op limonade en broodjes knakworst.
Tussen de bedrijven door worden er ook nog de nodige loten verkocht door team Brian voor de Grote Club Actie.
Dank aan alle toppers die deze ochtend weer tot en succes hebben gemaakt. Speciaal dank aan, Martin Zijderveld, Vince Kolonel, Mike Zeestraten, Milan (mini) Pico en Aiden Qualm, jeugdspelers die iedere zondag weer klaarstaan om te helpen bij de ukkentraining.  De vaders hierbij ook niet vergetend.

ukken


Geniet van de beelden van Pijnacker01!

J.P.

Ukken voetbal
ukken Pijnacker

Ukken jeugdvoetbal bij OLIVEO Pijnacker!

Geef een reactie