Transferupdate zaterdag selectie

Nu alle rook is opgetrokken en de overschrijvingsperiode ten einde is heeft de TC nieuws omtrent de zaterdagselectie. In een eerder nieuwsbericht werd al melding gemaakt van het vertrek van een groot aantal spelers. Daar tegenover staat de komst van 8 spelers waarbij er 5 jeugdspelers de overstap maken. De overige 3 komen van buitenaf. Het succes van Oliveo met het 1e elftal en de o23 (recente winst Delftse Beloftencompetitie) maakt dat de club in trek is.

Bijna traditiegetrouw wordt de selectie aangevuld met eigen jongens van de club. Daarom worden uit de O23 worden Daan Termoshuizen en Gijs Goedhart doorgeschoven. Uit de JO19 komen Milan van Haastert, Dion Zonderop en Lukas Dilling over. Veel succes mannen!

Daarnaast komt van TOGB Thijs Modderkolk over. Tot slot maken ook Julian Stolk en Jordan Hennep de overstap van Concordia naar Oliveo. Saillant detail is dat de Concordianen onlangs nog de finale tegen de O23 hebben gespeeld. Ze hebben vast een goede indruk gekregen ;). Een warm welkom gewenst voor allemaal bij de Oliveo familie! Hopelijk vinden zij snel hun plekje en kunnen ze met plezier hun voetbaltalenten laten zien.

Er staat volgend jaar een goede selectie met een mix van ervaring en jeugdig talent. Hopelijk zien wij u vaak op sportpark De Groene Wijdte en kunnen we samen genieten van het voetbal. Fijne zomer gewenst en tot snel!