Tim van Rheenen hangt de schoenen aan de wilgen

28 mei 2022 is niet alleen het kampioenschap een feit.
Na 400 wedstrijden in Oliveo 1 en een flink aantal bij SC Feijenoord stopt Tim van Rheenen met voetballen.
Zijn zoon Moos was de pupil van de week, maar dat mocht papa niet weten.
Daarom nu pas Moos zijn bijdrage aan deze website.

Mijn naam is Moos van Rheenen en ik ben 3 jaar oud. Ik ben gek op zwemmen met oma, kliederen met zand, alle grote voertuigen, Paw Patrol en voetballen natuurlijk! Zoals mijn achternaam al een beetje verklapt ben ik het zoontje van Tim van Rheenen. Als verrassing voor papa ben ik dit keer pupil van de week! Toen ik geboren werd heeft mijn opa Nico mij al als lid opgegeven van Oliveo en daarmee heb ik de titel “jongste lid ooit” weten te bemachtigen. Papa zou het heel leuk vinden als ik later ga voetballen, voetballen met papa in de speeltuin is dan ook wat ik het liefste doe! Al vind ik het nog wel moeilijk om de bal te moeten delen met anderen en hou ik er eigenlijk ook niet zo van als papa de bal de hele tijd van mij afpakt (die wilt namelijk altijd winnen). Mama hoopt denk ik stiekem dat ik op crossfit ga¬†ūüėȬ†Laat die mama maar kletsen, ik ga lekker doen wat ik het leukste vind! Ik ben supertrots op mijn papa en zal vandaag extra hard voor hem juichen (en voor PP), dit is namelijk zijn laatste seizoen bij Oliveo. Voetbal is volgens papa het mooiste spelletje dat er is en dat begin ik ook steeds meer te ontdekken! Oh en nog een grappig weetje over mij: Ik zing mijzelf regelmatig in slaap met het volgende liedje “O, O, O, Oliveoooooo¬®¬†

Tijdens zijn jeugdjaren blijkt al snel dat Tim redelijk kan ballen.
Hij schuift als tweedejaars E al door naar de D-selectie.
Dit houdt Tim de hele jeugd door vol en debuteert op 16 jarige leeftijd in Oliveo 1.
Hieronder een bloemlezing in random order.

Tim dekt de eerste paal bij een corner in een kampioenwedstrijd in de E. Scheidsrechter Henk Moerman en Vader André van der Kolk kijken tevreden toe
Tim met de bloemen staand derde van rechts.
Interview in het Wout van Overdam toernooiboekje
In het team met o.a. Bjorn Raven, Mike van Duinen
Zijn laatste thuiswedstrijd scorend tegen SC REMO
En vanaf nu meer thuis bij vrouw en kind?