Telstar/de Eendracht heeft nu ook een nieuwsapp!

Het laatste sportnieuws staat natuurlijk regelmatig in onze lokale huis-aan-huiskrant Telstar/de Eendracht, maar er is meer! De afgelopen periode heeft de uitgeverij hard gewerkt aan iets groots: de lancering van de nieuwsapp ‘Telstar Online’!

Deze app is een aanvulling op de bestaande nieuwskanalen; huis-aan-huiskrant Telstar/de Eendracht en nieuwssite Telstar Online. “Naast onze bestaande lezers, verwachten we met de app ook een nieuw publiek te bereiken. Met de introductie van deze app vergroten we ons bereik, wat ook interessant is als adverteerder: jouw boodschap zal een nog groter publiek bereiken”, zo laat de redactie weten.

“Bij Telstar Mediacentrum streven we er voortdurend naar om onze rol als lokale verbinder te versterken, en we begrijpen het belang van lokale nieuwsvoorziening. Met deze nieuwsapp maken we het lokale nieuws nog toegankelijker en stellen we iedereen in staat om op elk moment op de hoogte te zijn van het laatste nieuws uit de buurt.”

Wil je de ‘Telstar Online’ app zelf ervaren of gewoon op de hoogte blijven van het laatste lokale nieuws? Download de Telstar app via: www.telstar-online.nl/app.