Spannende seizoen ontknoping voor diverse Oliveo Teams.

Spannende seizoen ontknoping voor diverse Oliveo Teams

Zaterdagmiddag zijn de mannen van Oliveo 1 op schitterende wijze kampioen geworden tegen dorpsconcurrent DSVP. Met nog één wedstrijd te gaan is het voor het team van Willem van der Smit inmiddels een gelopen koers. Dit geldt echter niet voor een aantal andere teams binnen Oliveo, welke ook zeker de support van eenieder kunnen gebruiken. Hieronder een korte opsomming van de teams die een spannend seizoenseinde tegemoet gaan.

Oliveo 2 is nog in de strijd voor een promotie naar de 1e klasse op 30 mei, 3 juni en bij wanneer we de finale halen 10 juni.

Oliveo O23-1 speelt in de komende weken nog twee finales. Op 17 juni speelt O23-1 de finale van de Haaglanden Cup tegen Quick of HBS. Daarnaast wordt ook de finale voor de Delftse Beloften competitie gespeeld tegen Concordia. De datum waarop deze wedstrijd gespeeld wordt is nog niet bekend.

Oliveo O8-1 en Oliveo O13-1 spelen beiden nog mee in het NK jeugdvoetbal. De mannen van O8-1 spelen het NK op 4 juni in Leeuwarden terwijl de mannen van jongen van O13-1 op 10 juni richting Huissen (Gelderland) zullen afreizen. De toernooi schema’s kan je hieronder vinden.

Als kers op te taart is er ook nog het NK Shout-out. Casper Vermeulen gaat hierbij zijn titel verdedigen. Meer informatie hierover volgt snel.