Pupil van de week: Silvijn van der Linden

Komende zaterdag gaan de heren van Oliveo 1  alles in het werk stellen om de koppositie te versterken door directe concurrent Zwarte Pijl te verslaan. Aanvang wedstrijd: 13.30 uur. De ballensponsor deze middag is: Telstar Uitgeverij

De pupil van de week is dit keer Silvijn van der Linden. Deze vrolijke jongeman uit de O11-3 loopt alweer een aantal jaren met broer Leander rond op de velden van Oliveo, terwijl papa Florus zijn vrijwillergersol met verve vervuld bij de training en begeleiding. Hieronder stelt hij zich voor.

Ik ben Silvijn en ik ben 9 jaar. Ik voetbal al ruim drie jaar bij Oliveo. Nu zit ik in de jo11-3. Ook mijn broer Leander en mijn broertje Eneas voetballen bij Oliveo. Oliveo is de leukste club van Pijnacker. Thuis voetbal ik graag met buurjongens uit de wijk en ik vind gamen ook leuk. Manchester City is mijn favoriete club, maar ik ben ook al een keer naar Feyenoord geweest. Ik hoop dat Oliveo vandaag gaat winnen! Dan kunnen ze nog een keer promoveren.