Pupil van de week: Lizz Haket

Zaterdag 15 oktober spelen de mannen van Oliveo 1 om 15:00 uur haar thuiswedstrijd tegen de studenten van Ariston ’80, een aantrekkelijk affiche voor een mooie pot op de zaterdag. De ballensponsor voor deze wedstrijd is op dit moment nog niet bekend.

De pupil van de week is een jongedame, net kampioen geworden met de 8-1. Weet wat winnen is en is zeker niet op haar mondje gevallen.  Ik denk ze de hoofdtrainer best wel een beetje kan helpen…. Steeds meer meisjes weten de weg naar Oliveo te vinden! Hieronder stelt ze zich voor.

Hallo, ik heet Lizz Haket en ik ben 7 jaar. Ik woon in Ackerswoude in Pijnacker samen met mijn tweelingbroer Joey, mijn oudere broer Jay en papa Jack en mama Silvia. Dit seizoen speel ik in de JO8-1 samen met nog 6 jongens, we hebben een heel leuk team. Afgelopen zaterdag zijn we zelfs 1e geworden in de hoofdklasse omdat we alle wedstrijden hadden gewonnen. Het was een super leuke ochtend want we hebben een medaille gekregen en patatjes gegeten. En zelfs ook champagne gedronken.

Mijn hobby’s zijn voetbal en turnen en patatjes vind ik het allerlekkerst. Mijn favoriete clubs zijn Oliveo en Feyenoord, ik ben een groot fan van Orkun Kökcü. Mijn droom is om later als ik groot ben als profvoetballer te gaan voetballen in het Feyenoordstadion De Kuip.

Dit jaar ben ik voor het eerst mee geweest op het Oliveo Jeugdkamp samen met mijn grote broer Jay en papa Jack als groepsleider. Dat was zo leuk dat ik volgend jaar weer mee wil. Vooral het lange opblijven vond ik het leukst.

Mijn opa Daan Haket komt altijd kijken bij de voetbal, daar wordt ik heel blij van. Maar ook van het zakje snoep na de wedstrijd die we dan van opa krijgen..

Ik verwacht dat het vanmiddag een spannende wedstrijd wordt en dat we winnen met 3-1.