Pupil van de week

Een bijzondere zaterdag voor Oliveo. Het kampioenschap lonkt, maar ook een dag dat voor een aantal spelers uit de selectie hun laatste thuiswedstrijd voor Oliveo 1 speelt.  De jongens in het 2e daarbij niet vergeten.

Om alle afscheidnemende spelers uit de selectie in het zonnetje te zetten is Julie, dochter van Ludo,  gevraagd deze week de pupil van de week te zijn. Zij staat hiermee symbool voor alle kinderen van de selectiespelers.

Iedere thuiswedstrijd zijn deze kinderen aanwezig om hun vaders aan te moedigen.  En natuurlijk zijn zij straks van harte welkom bij de Ukken

Hieronder stelt Julie zich voor: Dit is Julie en ze is bijna 4 jaar. Al vanaf dat ze geboren is komt ze bijna alle thuiswedstrijden van haar vader Ludo van Adrichem kijken. En dus echt een van zijn trouwste fans. Wanneer het even kan rent ze het veld op om lekker achter de bal aan te rennen, en dit het liefst samen met haar vader en neefjes en nichtjes. Ook thuis speelt voetbal een grote rol en ligt er altijd wel ergens een voetbal waarmee gespeeld wordt. Vandaag is voor Julie een hele leuke en spannende dag waar ze erg naar uit gekeken heeft en hopelijk worden we vandaag kampioen en kan ik op papa zijn nek!