Pupil van de week

Zaterdag 22 april zal Kyan van Dijk, speler uit de O8-3, de eregast zijn bij de blauw witte zebra’s van Oliveo.

De zebra’s nemen het dan op tegen DHL, aanvang wedstrijd 15:00uur.

De wedstrijdbal is deze week aangeboden door: Bike Totaal Wijtman Delft.

Hieronder stelt Kyan zich voor:

Naam: Kyan van Dijk

Leeftijd: 8 jaar

Speelt bij: Oliveo JO8-3

Favoriete voetbalclub: Sparta Rotterdam

Favoriete voetballer: Cristiano Ronaldo

Hobby’s: Voetbal, beatboxen en zingen

Over mij:  

Dat ik deze week pupil van de week mag zijn heb ik te danken aan het goed invullen van de Bingokaart tijdens de laatste Bingo, met een gesigneerd shirt en een uitnodiging voor deze dag ging ik weer blij naar huis.

Ik ben 8 jaar en zit in groep 4 van de Joseph school. Mijn zusje heet Shay, is 4 jaar. Verder heb ik een grote familie met veel nichtjes en neefjes met wie ik kan spelen. Ik ben goed in rekenen en geschiedenis is mijn favoriete vak op school.

Enne ….. er is 12 mei weer een Bingoavond bij Oliveo.