Pupil van de week

Deze week hebben we weer een mooie pupil van de week. De pupil luistert naar de naam Brenn Spies en vind het erg leuk om als Pupil van de week aan te sluiten bij het eerste elftal van Oliveo.

Oliveo 1 speelt 18 maart haar thuiswedstrijd tegen sv Charlois, aanvang 15:00uur.

De balsponsor voor deze thuiswedstrijd is Ammerlaan, de green innovator

Bren wordt hieronder geïntroduceerd.

Dit is Brenn Spies, 10 jaar oud en zit in groep 7 van basisschool de Vlinderboom in Pijnacker. Brenn komt uit een écht jongensgezin, hij heeft 3 jongere broertjes van bijna 9 (Neall) -die ook bij Oliveo voetbalt- en 2 broertjes (tweeling) van 5 jaar die ook vaak langs de zijlijn te vinden zijn. Brenn is te omschrijven als lief, sociaal en een enthousiaste kletskous. Hij is een échte sportman, hij zit al van kleins af aan op selectie turnen, maar kwam vaak kijken bij zijn jongere broertje. Toen Brenn aan Frank vroeg of hij een keer mee mocht trainen én hem vervolgens gevraagd werd een keer last minute in te vallen bij zijn broertje in het team bij een wedstrijd, wilde hij óók graag op voetbal. Gevolg is dat Brenn nu zo’n 12-15 uur sport per week.
Dit jaar speelt hij in de 11-4 en heeft het naar zijn zin in het team en met de coaches/trainers.
Ook in zijn vrije tijd is Brenn te vinden op het voetbalveldje bij school. Brenn heeft de ambitie om later arts te worden, maar hij wil wel te blijven sporten.