Pupil van de week 6 april

Oliveo – Westlandia

Zaterdag 6 april, het belooft mooi weer te worden, een mooie reden dus om de zaterdagmiddag gezellig te vertoeven op de Groene Wijdte. Want er is genoeg te zien deze middag.

Voorafgaand aan de wedstrijd van het 1e zal het 2e om 12:30uur de weg naar het kampioenschap vervolgen tegen Hermes DVS .

En als het zonnetje echt straalt gaan de mannen van Oliveo 1 het opnemen tegen Westlandia. De inzet is de 4e plaats op de ranglijst in de 2e klasse D dus alle reden om lekker in de zon te komen aanmoedigen.

Aanvang: 15:00uur

Ballensponsor: Impressed

Pupil van de week

En  natuurlijk hebben we deze week ook weer een pupil van de week! Hij staat al te popelen van ongeduld om te komen helpen

Sem Hennink (8) is de naam en steunpilaar in de JO9-4.

Ik ben Sem Hennink (8) en ik speel in de JO9-4 van Oliveo.

Sinds 2022 voetbal ik met heel veel plezier bij Oliveo. Ik ben goed in heel hard schieten dat vind ik het allerleukste. Naast dat ik graag voetbal vind ik buitenspelen, vissen en gamen met mijn vriendjes ook heel erg cool. 

Ik vind het erg leuk om pupil van de week te zijn en om het eerste aan te moedigen in de wedstrijd tegen Westlandia. Ik kan niet wachten tot zaterdag!