20 april Super Saturday!

Zaterdag 20 april belooft een topdag te worden.

De openingsact deze zaterdag is voor het 2e.
Zij spelen hun kampioenswedstrijd tegen FCB-HWD 2.
Zeer de moeite waard om alvast om 12:30uur aanwezig te zijn.

Kampioen Oliveo 3 speelt om 14:45 uur de topper tegen nummer 2 Wippolder.

Een geweldige prestatie dat twee selectieteams promoveren naar de reserve 1e klasse

De hoofdact deze dag is de wedstrijd van het 1e tegen Neptunus Schiebroek.
Met nog vijf wedstrijden te gaan is het behalen van de nacompetitie realistisch.

Aanvang van deze wedstrijd is 15:00 uur.

Balsponsor: Autorijschool Jan

De puppil van de week is Sep Otten.

Sep, met een flinke dosis Verdel-bloed, heeft de Oliveo genen van huis uit meegekregen. Als hij net zo lang blijft voetballen als opa Verdel en oom Bas is hij nog wel een tijd te bewonderen op de velden, maar mama Karen is inmiddels ook actief met de dames van Oliveo.

Sep stelt zich hieronder voor

Ik ben Sep Otten, 8 jaar en ik voetbal al 4 jaar bij Oliveo. Ik ben begonnen bij de Ukken en voetbal nu in de JO8-1. Het hoogtepunt van dit seizoen was dat we van Feyenoord hebben gewonnen met 8-5, nadat we met 4-0 achterstonden. Deze zomer ga ik ook weer mee op kamp, dat was vorig jaar echt super leuk!

Later wil ik ook graag in het eerste van Oliveo voetballen, het liefst in de aanval. Ik ben fan van Ajax, en mijn voorbeeld is Mbappé. Naast voetbal vind ik het leuk om met mijn vriendjes te spelen en te gamen. En ik vind het heel leuk om Engels voetbal op de tv te kijken. Ik zit op de Keizerskroon in groep 4a. Bijna alle jongens uit mijn klas spelen ook bij Oliveo, dus in de pauze wordt er veel gevoetbald.

Ik vind het heel leuk om pupil van de week te zijn, en ik hoop dat we gaan winnen!!