#onemoreyear

Het seizoen zit er op, maar dat betekent vaak een drukke periode voor de technische commissie en de trainers. Volgend seizoen moet er namelijk weer een representatieve groep staan. Eentje die onder andere voor meer dan 95% uit Oliveo spelers bestaat. En een groep die niet misstaat in de zaterdag 3e klasse!

Met gepaste trots is de TC dan ook blij om te vermelden dat we van een grote groep ervaren (>25 jaar) spelers een ‘ja-woord’ hebben gekregen. Frank, Gerben, Peter-Paul, Dewie, Mark, Ludo, Robbert, Leon, Guy, Niels, Brian, Wessel, Tom, Joey, Nuri en Kevin zijn weer in het mooie blauw-wit te bewonderen volgend jaar. Belangrijke spelers die zowel in het 1e als 2e belangrijke steunpilaren zijn voor de trainers en de jonge spelers. Voor sommige zal het wellicht het laatste jaar zijn, maar wie weet wat een eventuele promotie naar de 2e klasse teweeg kan brengen…?

Spijtig genoeg hebben enkele spelers ook besloten om de schoenen aan de wilgen te hangen. Eerder op de site was al te lezen dat Tim er mee stopt. Zijn doelpunten gaan gemist worden, maar uiteraard een kans voor anderen om op te staan. Daarnaast nemen wij ook afscheid van Luuk, Martijn en Hugo. Hun jarenlange inzet en passie voor de selectie wordt erg gewaardeerd maar zal ook gemist worden.

Naast de oudjes heeft Oliveo natuurlijk ook de beschikking over jonge en talentvolle jeugd. Enkele zijn zelfs als onmisbare spelers voor het 1e elftal geworden. Later meer over welke spelers hiervan blijven, vertrekken of wellicht terugkomen.

Geef een reactie