Het was 29 april erop of eronder voor Oliveo 1.
De zware uitwedstrijd tegen het tot voor kort ongenaakbare Zwarte Pijl stond op het programma.
Met een bus vol jonge supporters en vele Oliveanen met eigen vervoer was het blauw-wit langs de lijn.
Zwarte Pijl had ook een mooie sfeerbijdrage met een Brassband en uiteraard veel Rotterdamse supporters langs de lijn.
Na een snelle 1-0 weet Oliveo zich formidabel te herstellen. Door doelpunten van Stefan v.d. Griend en Stefan Liesting staat het bij de rust 1-2. De tweede treffer wordt fraai voorbereid door Bob Ruigrok. Zelf maakt Ruigrok er na een uur 1-3 van en de buit lijkt binnen. Echter in de 88ste minuut keert de spanning weer terug. Zwarte Pijl scoort de 2-3.
Hier blijft het gelukkig bij.

Een uitstekende sfeer, goede scheidsrechter, gastvrije gastheer, zich uitstekend gedragende supporters, mooi weer en een bloedstollende wedstrijd waar alles in zat.
Beide clubs mogen trots zijn op deze mooie middag in Rotterdam.

ZIE VOOR EEN UITGEBREID VERSLAG OP HAAGLANDENVOETBAL
VERSLAG ROTTERDAMVOETBAL
Omdat DSVP in Pijnacker ook verliest staat Oliveo er ineens riant voor.
1 Oliveo…….23 : 54
2 Zwarte Pijl 23 : 49
3 DSVP………23 : 48
Zaterdag 13 mei staat de wedstrijd Zwarte Pijl-DSVP op het programma.
Oliveo speelt dan tegen de buren van Zwarte Pijl, VVOR.
Een lastige tegenstander omdat VVOR nog volop meedoet in de strijd om de Derde Periode.