Oliveo pakt een punt tegen Vitesse Delft

Oliveo - Vitesse Delft

Oliveo 1 tegen Vitesse Delft 1 in de zaterdag 2e klasse D competitie!

De wedstrijd begon met één doelpunt in de eerste helft, gescoord door Oliveo. Een voorzet in het midden werd van heel lag gekopt en resulteerde in een doelpunt door Dewi, al was er enige onduidelijkheid of dit met zijn hoofd of schouder was. Zie videobeelden.

In de tweede helft wist Vitesse Delft een doelpunt te maken na een scherp offensief, waardoor de eindstand 1-1 werd. Opmerkelijk was het afgekeurde doelpunt in de wedstrijd, waarbij een speler buitenspel stond en de doelman belemmerde. De scheidsrechter keurde dit doelpunt terecht af, waardoor de score onveranderd bleef.

Oliveo blijft ongeslagen in de competitie, maar staat voor een uitdaging in de volgende wedstrijd tegen Westlandia, die momenteel op de derde plaats staat. Oliveo staat bovenaan, maar moet nog rekening houden met de inhaal wedstrijden van VFC en CION, die nog gespeeld moeten worden. Het belooft een interessant vervolg van het seizoen te worden!

— — — — — — — — —
OLIVEO 2! ⚽️
Oliveo 2 heeft weer gewonnen afgelopen zaterdag (tegen Zestienhoven 2), door een heel goed tweede helft. Kijk de video verslag hier: https://www.youtube.com/watch?v=9vlhpG95Hdk

Ook wat heel mooie foto’s van Onno, fotograaf van Zestienhoven (Dank je wel, Onno!): https://photos.app.goo.gl/oCqHi9C3Ap6oxLgp9

Oliveo 2 heeft uit 6 wedstrijden 18 punt – super goed – en is samen met Excelsior ’20 2 samen in de eerste plaats in hun competitie. Uitstekend!