OLIVEO O23 – DSVP O23 (filmpje)

OLIVEO O23 - DSVP O23 voetbal Pijnacker

OLIVEO O23 – DSVP O23 (3-1) oefenwedstrijd

Komende zaterdag begint de O23-1 met de competitie. OLIVEO O23 gaat de strijd aan in de 3de Divisie en met promotie kunnen ze landelijke gaan spelen! Maar eerst, een goede warming-up tegen de buren. Net niet een dorpsderby, maar wel veel strijd. OLIVEO O23-1 was de betere van de twee, maar het blijft 0-0, tot diep in de eerste helft wanneer de 1-0 valt. Een mooie aanval langs de buitenkant voor een doelpunt.

Filmpje verslag – OLIVEO O23 – DSVP O23 voetbal Pijnacker – YouTube

In de tweede helft DSVP komt wat sterker uit de kleedkamer. DSVP O23-1 pakte zelfs de 1-1 via een corner. Maar later na een ongelukkige moment met een aanvaller tegen de OLIVEO keeper, was DSVP met maar 10 man over. OLIVEO O23 blijft komen met mooie aanvallen en maakt er twee doelpunten bij. Eén doelpunt was een pegel van een schot van Pim van afstand, mooi te zien in het video verslag. 3-1 was de eindstand.
Een mooie manier om de voorbereiding af te ronden richting zaterdag, de eerste competitie wedstrijd uit tegen Hillegersberg O23-1.