OLIVEO O23-1 – Sparta (AV) O23-1

OLIVEO O23-1 - Sparta AV O23-1 voetbal

OLIVEO O23-1 – Sparta (AV) O23-1 3de Divisie voetbal wedstrijd te Pijnacker

Sparta AV O23-1 en OLIVEO O23-1 spelen best goed tot nu toe in de 3de Divisie. Dus een goede wedstrijd op papier. En dat was het ook. OLIVEO O23 was gewoon de betere van de twee voetbalteams in de eerste helft. Veel kansen voor de goal voor een doelpunt maar de bal ging er niet in. Sparta AV O23 had minder opbouw maar wel een hele mooie aanval net voor rust voor de 0-1 in Pijnacker.

In de tweede helft begon OLIVEO redelijk en krijgt ook een penalty. Helaas was er ook een goede redding van de keeper van Sparta. In de tweede helft maakte de OLIVEO O23 keeper veel reddingen, maar helaas maakte Sparta ook twee doelpunten. Natuurlijk ging OLIVEO meer en meer risico’s nemen, maar goed, een gelijkspel was eerlijker geweest. Leuke wedstrijd, veel goed voetbal gezien en dat is ook belangrijk.

OLIVEO O23-1 - Sparta AV O23-1
Goed redding - OLIVEO O23-1 - Sparta AV O23-1